top of page

Flamingó Hotel **** megtelt! További szállás az Uni Hotel***-ben foglalható!

Meghívó

Tisztelt Kolléganő és Kolléga!

 

Az MH Egészségügyi Központ II. Belgyógyászati Osztály Endokrin Részlege tisztelettel meghívja Önt, a Tavaszi Endokrin Továbbképző Tanfolyamára. Talán már mondanom sem kell, hogy új a nevünk, de céljaink változatlanok: igyekszünk átadni az endokrinológiával kapcsolatos legfrissebb ismereteket endokrinológusoknak, szakorvosjelölteknek, gyermekgyógyászoknak, nőgyógyászoknak, belgyógyászoknak, háziorvosoknak, PhD hallgatóknak (számukra is akkreditált a tanfolyam), és minden érdeklődőnek.

A korábbi évekből jól ismert Quo vadis glandula thyreoidea és Hypophysis nap programja mellett a 3. napon (Varia) változatos témájú előadásokra kerül sor, mindemellett 3 mini-symposium színesíti tanfolyamunkat. Remélem, a mellékelt program, a neves magyar és külföldi előadók felkeltik az Ön érdeklődését is.

 

A tanfolyam tesztvizsgával zárul; sikeres vizsga esetén 40 kreditpont („szakmai pont”) kerül jóváírásra.

 

SZAKDOLGOZÓI Tanfolyam

A 2013-ban először megrendezett tanfolyam az endokrin munkacsoportokban dolgozó asszisztensnőknek, nővéreknek nagy sikert aratott. Ezért 2015-ben is szervezünk kurzust. Kérjük, tegyék lehetővé illetve serkentsék és támogassák, hogy érdeklődő kolléganőik részt vehessenek ezen az akkreditált, egy napos programon, hiszen az endokrin team-munka megköveteli a szakdolgozók megfelelő képzettségét is.

 

A részvételi díj 5000 Ft; 15 kreditpont adható.

 

A TETT helyszíne 2015-ben Balatonfüreden a Flamingó Hotel; a 4****-os szálloda a tudományos programok után a relaxációs lehetőségek széles skáláját biztosítja az ott szállást foglalóknak (részletesebben: www.flamingohotel.hu).

 

Reméljük, részvételével Ön is hozzájárul a 3. TETT sikeréhez!

 

Budapest, 2014.09.05.

 

                                                                       Üdvözlettel:

                                                                                             Dr. Kovács László PhD.

                                                                                                 c. egyetemi docens

                                                                                                      főszervező

 

 

Kiállítók, támogatók:

 

 

bottom of page