top of page

Tisztelt Kolléganő és Kolléga!

 

Az MH Egészségügyi Központ II. Belgyógyászati Osztály Endokrin Részlege tisztelettel meghívja Önt 4. Tavaszi Endokrin Továbbképző Tanfolyamára. Céljaink változatlanok: igyekszünk átadni az endokrinológiával kapcsolatos legfrissebb ismereteket endokrinológusoknak, szakorvosjelölteknek, gyermekgyógyászoknak, nőgyógyászoknak, belgyógyászoknak, háziorvosoknak, PhD hallgatóknak (számukra is akkreditált a tanfolyam), és minden érdeklődőnek.

 

A korábbi évekből jól ismert Quo vadis glandula thyreoidea és Hypophysis nap programja mellett bővebben foglalkozunk majd az endokrinológiai egyéb területeivel; így az új diagnosztikus lehetőségekkel, a jelen és közeljövő új gyógyszereivel, a legfrissebb endokrin irányelvekkel. Külön angol nyelvű blokkban hallhatunk előadásokat külföldi szaktekintélyektől, mindemellett mini-symposiumok is színesíti tanfolyamunkat. Remélem, a mellékelt program, a neves magyar és külföldi előadók felkeltik az Ön érdeklődését is.

 

A tanfolyam tesztvizsgával zárul; sikeres vizsga esetén 48 kreditpont („szakmai pont”) kerül jóváírásra.

SZAKDOLGOZÓI Tanfolyam

 

A 2013-ban és 2015-ben is megrendezett tanfolyam az endokrin munkacsoportokban dolgozó asszisztensnők, nővérek körében nagy sikert aratott. Ezért 2017-ben is szervezünk ilyen kurzust. Kérjük, tegyék lehetővé, illetve serkentsék és támogassák, hogy érdeklődő kolléganőik részt vehessenek ezen az akkreditált, egy napos programon, hiszen az endokrin team-munka megköveteli a szakdolgozók megfelelő képzettségét is.

 

A részvételi díj 5000 Ft; 20 kreditpont adható.

Reméljük, részvételével Ön is hozzájárul a 4. TETT sikeréhez!

 

 

Budapest, 2016.09.05.

 

                                                  Üdvözlettel:

Dr. Kovács László PhD.

c. egyetemi docens, részlegvezető főorvos

főszervező

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

2015 ÉVI FOTÓK

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/76
bottom of page