top of page

Tisztelt Kolléganő és Kolléga!

Az MH EK II. Belgyógyászati Osztály Endokrin Részlege dolgozói nevében tisztelettel meghívom Önt az 5. Tavaszi Endokrin Továbbképző Tanfolyamra. Jubileumi találkozó lesz ez: 10 éve tartjuk tavaszi továbbképzésünket e név alatt, és szerénytelenség nélkül állíthatom, ez a tanfolyam az egyik legjobban elismert kurzus lett hazánkban. Céljaink változatlanok: igyekszünk átadni az endokrinológiával kapcsolatos legfrissebb ismereteket endokrinológusoknak, szakorvos-jelölteknek, gyermekgyógyászoknak, nőgyógyászoknak, belgyógyászoknak, háziorvosoknak, PhD hallgatóknak (számukra is akkreditált a tanfolyam), és minden érdeklődőnek.

A korábbi évekből jól ismert Quo vadis glandula thyreoidea és Hypophysis nap programja mellett foglalkozunk majd a diabétesszel, elgondolkodtató esetek bemutatásával, új diagnosztikus lehetőségekkel, új gyógyszerekkel, a legfrissebb endokrin irányelvekkel, mindemellett mini-symposiumok is színesíti tanfolyamunkat. Remélem, a mellékelt program, a neves magyar és külföldi előadók felkeltik az Ön érdeklődését is.

A tanfolyam tesztvizsgával zárul; sikeres vizsga esetén 46 („szakmai pont”) kerül jóváírásra.

SZAKDOLGOZÓI Tanfolyam

A 2013. óta megrendezett tanfolyam az endokrin munkacsoportokban dolgozó asszisztensnők, nővérek körében nagy sikert aratott. Ezért 2019-ben is szervezünk ilyen kurzust. Kérjük, serkentsék és támogassák, hogy érdeklődő kolléganőik részt vehessenek ezen az akkreditált programon, hiszen az endokrin team-munka megköveteli a szakdolgozók megfelelő képzettségét is. A részvételi díj 5000 Ft;  20 kreditpont adható.

A TETT helyszíne 2019-ben a siófoki Panoráma Hotel; a 4**** szálloda a tudományos programok után a relaxációs lehetőségek széles skáláját biztosítja az ott szállást foglalóknak.

Reméljük, részvételével Ön is hozzájárul az 5. TETT sikeréhez!

 

Budapest, 2018.09.25.

 

Üdvözlettel:

Dr. Kovács László PhD.

c. egyetemi docens, részlegvezető főorvos

főszervező

Kiállítók

pharmapatent_logo_nagy.gif
pfizer.jpg
ipsen-logo.jpg
ibsa-pharma1s-175-175.png
merck_logo_magenta_rgb.jpg
exeltis_logo.jpg
valeant-pharmaceuticals-logo.jpg
Sanofi.png
novo-nordisk.jpg
77_elektronika.jpg
Berlin_Chemie.jpg
Bayer.jpg
ibsa-pharma1s-175-175.png
novartis.png
sandoz-logo.jpg
MEDIS_Pantone_1805_v_cmyk_11.jpg
Oriflame.png
bottom of page