top of page

Kedves Kollégák!

 

Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket a Háziorvosok Online Szervezetének I. Országos Konferenciájára, mely Kecskeméten a Granada Konferencia és Wellness Hotelben kerül megrendezésre 2018. október 5-én és 6-án.

Az idei évben úgy döntöttünk, hogy - az online kapcsolattartás rendkívül hatékony eszköze mellett - a kollégákkal történő kapcsolattartás személyesebb formájának is lehetőséget adunk a kecskeméti rendezvény keretein belül. 

Az alapellátó orvosok részére rendezett konferenciák profiljától eltérően rendezvényünkön kiemelt figyelmet szeretnénk szentelni a mindennapi munkánk során felmerülő kérdésekre, így külön előadói blokk keretén belül vesszük górcső alá a törzskartonnal, a kollegiális vezetői rendszerrel, a praxisközösségekkel, a nyakunkon lévő adatvédelmi szabályozással kapcsolatos kérdéseket. A HAOSZ fontosnak érzi, hogy az alapellátásban a forrásbevonáson túl minőségi változás is bekövetkezzen, így Kecskeméten a minőségi változás alapvető feltételeinek, az innovatív megoldások megjelenésének, az innovatív háziorvos klub bemutatkozásának,valamint a kiterjesztett alapellátói kompetenciák kérdésének is nagy hangsúlyt szánunk. Kiemelt jelentőséggel bír, hogy az előttünk álló változásokról első kézből értesüljünk, így az alapellátás szakmai és szakmapolitikai szereplőivel kerekasztalbeszélgetést tervezünk, melyet követően moderált keretek között a hallgatóság részéről is elhangozhatnak a közös jövőnket érintő kérdések.

Természetesen egy háziorvosi konferencia orvos szakmai előadások nélkül nem lenne egész, így a megszokott promóciós célzatú előadásoktól ugyan eltérően, de az innovációs lehetőségekkel összekapcsolva ezeknek mi is teret adunk, a teljesség igénye nélkül védőoltások, kommunikáció, szorongás, depresszió, fejfájás, alvászavar, inkontinencia, neuropathia témakörben. A rendezvény a regisztrált kollégák részére akkreditált. Az egyes előadásokat a gyakorlati munkánk során használható praktikummal kötjük össze, így például neuropathia témakörben megtartott szakmai előadást követően a hangvilla vizsgálat helyes használatát felölelő gyakorlati oktatásban részesülnek a kollégák.

Bízom benne, hogy rendezvényük felkeltette az érdeklődését.

Nagy örömünkre szolgálna, ha Önt is a résztvevők között köszönthetnénk.

Részvételi szándékát kérem, a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével jelezze.

 

Megtisztelő részvételében bízva, a szervező bizottság nevében üdvözlettel:

 

dr. Békássy Szabolcs

Az operatív rendezőbizottság tagjai:

 

dr. Békássy Szabolcs

dr. Cserni István

dr. Kovács Erzsébet

dr. Kozma Gábor

dr. Rósa Ágnes

dr. Taller Gabriella

 

A rendezőbizottság tiszteletbeli tagja:

 

dr. Csalay László

Kiállítók
Premium health.jpg
aim.jpg
infomix kft.jpg
mylan epd.jpg
Dericom Kft.jpg
tos-logo.png
chebio.jpg
bottom of page