top of page
Kiállítók

Kedves Kollégák!

Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket idén is, a Háziorvosok Online Szervezetének soron következő országos konferenciájára, mely a tavalyi évhez hasonlóan Herceghalmon, az ABACUS Business & Wellness Hotelben kerül megrendezésre 2020. október 16-18. között. A helyszín változatlan, ugyanakkor a tavalyi rendezvény nagy sikerének, a pozitív visszajelzéseknek, illetve a kollégák külön kérésének megfelelően idei rendezvényünket  egy nappal hosszabbra terveztük.

A háziorvoslás és házi gyermekorvoslás jövőjét továbbra is kérdések sokasága övezi, így a hosszabb együttlét mindenképpen hasznunkra válhat, amennyiben górcső alá vesszük azokat a problémákat, melyeket mindennapi munkánk során, saját bőrünkön tapasztalunk. Reméljük, hogy a szakmai információszerzésen, eszmecserén túl rendezvényünk kiváló célt szolgál a résztvevők számára kollegiális kapcsolataik erősítésére is. Szeretnénk továbbra is abban a szellemben folytatni a rendezvényszervezést, hogy a HAOSZ aktuális konferenciája ne egy megszokott termékismertető ankét legyen, sokkal inkább szolgálja a kollégák részéről felmerülő kérdések feltárását, megválaszolását. A HAOSZ továbbra is elkötelezett támogatója az alapellátás megreformálásának, hiszünk a változás szükségességében, az egységes álláspont képviseletének jelentőségében, a jó minőségű alapellátás értékében.

Tavalyi rendezvényünket követően egy széles szakmai konszenzuson alapuló deklarációt adtunk közzé A magyar háziorvosok deklarációja az alapellátás jövőjéért 2019. novemberében címmel. A deklarációban számos gazdálkodási, finanszírozási, ellátásszervezési problémára igyekeztünk felhívni a figyelmet, mindemellett pedig a praxisközösségek, a hatályban lévő törzskarton rendelet, az alapellátás integrált irányítását biztosító módszertani központ, nem utolsó sorban pedig az ügyeleti rendszer jövőjével kapcsolatos kérdéseket is számba vettük. A szakma részéről az erős konszenzus továbbra is fennáll, várjuk az ágazatvezetés bölcs intézkedéseit. Reményeink szerint októberben előremutató fejleményekről számolhatunk be a résztvevőknek.

A fenti sorok szellemében szeretettel várjuk Önöket idén is Herceghalmon. Sorsunkat alapvetően meghatározó témából idén is bővelkedni fogunk. Mindazon túl, hogy konferenciánkon kiemelt figyelmet szeretnénk szentelni a deklarációban megfogalmazott kérdések megválaszolására, természetesen idén sem maradnak el az orvosszakmai, orvostechnológiai előadások, standok sem. Kiemelt jelentőségűnek tartjuk, hogy a résztvevők az előttünk álló változásokról első kézből értesüljenek konferenciánkon, melyen a  kollégák kreditpontokkal is gazdagodhatnak.

 

Részletes programtervvel hamarosan jelentkezünk, az előadóinkkal történő egyeztetések folyamatban vannak.  

Bízunk benne, hogy rendezvényünk felkeltette az érdeklődését, és Önt is hamarosan a résztvevők között köszönthetjük.

Megtisztelő részvételében bízva, a szervező bizottság nevében,

Üdvözlettel:

dr. Békássy Szabolcs és dr. Cserni István

Háziorvosok Online Szervezete

logo-mappara.jpg
extractumpharma.jpg
Lux.png
Dericom Kft.jpg
bottom of page