Tisztelt Hölgyem/Uram!

Idén immár tizenegyedik alkalommal rendezzük meg a „Hazamentem a PIC-ből” továbbképző rendezvényünket. A tavasz előhírnökeként az év első kongresszusai közé sorakoztunk be a februári időponttal.

A korábbi hagyományokhoz hűen szeretnénk megemlékezni a magyar
neonatológiában jelentős értéket teremtő szakemberekről, hogy munkásságuk továbbra is inspirálólag hasson a fiatal neonatológus társadalomra.

A fő célkitűzésünk azonban a modern neonatológia újdonságainak, a legújabb vívmányainak bemutatása, hisz hatalmas fejlődésnek lehetünk tanúi, részesei, kedvezményezettei melynek egyik eredménye, hogy a PIC-eken ápolt koraszülöttek és beteg újszülöttek egyre nagyobb részének adatik meg a súlyos szövődmény nélküli túlélés. A neonatológusok és a szülész nőgyógyászok egyre szorosabb együttműködésének, a perinatológiai közös gondolkodásnak együttes sikerét nap mint nap tapasztalhatjuk a veszélyeztetett várandósságok sikeres továbbviselésében, az optimális világrajövetel idejének pontosabb meghatározásában. A neonatológiában továbbra is finomodnak a non-invazív technikák alkalmazásának a módjai és sikeresen elterjedt Magyarországon a PIC-eken a családközpontú neonatológiai ellátás.

A szakmai előadások közül kiemelendők a koraszülöttség megelőzése és a neonatológia friss vívmányainak ismertetése mellett, - és a rendezvényünk címével is összecsengve,- a koraszülöttek utógondozásával kapcsolatos teendők, miután hazamentek a PIC-ből. 

Rendezvényünket minden olyan orvos és szakdolgozó kolléga számára is szeretettel ajánljuk, aki munkája során találkozik korábban PIC osztályon kezelt gyermekekkel.  

Várunk mindenkit szeretettel:

 

Prof. Dr. Machay Tamás

SE I. Gyermekgyógyászati Klinika 

egyetemi tanár

 

Dr. Kocsis István

SE II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika,

Újszülött, Koraszülött Intenzív Osztály

Kiállítók
28782733_1725082324196781_32052522016602
logo-1.jpg
Medicor logo.jpg
IPS.jpg
trimus_logo2.gif