top of page
Kiállítók

Kedves Kolléganők és Kollégák!

 

Az elmúlt két év online rendezvényei után remélhetően a soron következő 15. „Hazamentem a PIC-ből” továbbképző rendezvényünkön személyesen is üdvözölhetjük egymást.

Bízunk abban, hogy addigra magunk mögött tudhatjuk a COVID-19 járványok félelmeit és megpróbáltatásait és ismét a „klasszikus” újszülött, koraszülött témák lesznek terítéken a rendezvényen. Az elmúlt években magasra tett szakmai színvonalhoz ragaszkodva, idén is beszámolunk olyan hazai és nemzetközi neonatológiai újdonságokról, új tudományos eredményekről, melyek nagyban segítik a koraszülöttek és beteg újszülöttek gyógyulását.

A minden évben időszerű neonatológiai témákon kívül (szülőszobai ellátás, újszülöttkori szűrések, hazaadással kapcsolatos teendők, neurorehabilitáció és fejlesztés, újszülöttsebészet gyógytorna) idén szerepelnek olyan társszakmák előadói, akik segítségével a neonatológiai ellátás sokkal sikeresebbé válik.

Előadásainkat nem csak olyan orvos és szakdolgozó kollégák számára ajánljuk szeretettel, akik munkájuk során találkoznak újszülöttekkel, hanem minden az újszülöttek korszerű ellátása iránt érdeklődő kedves kolléga számára.

 

Várunk mindenkit szeretettel:

Prof.Dr.Machay Tamás egyetemi tanár Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika

 

Dr. Kocsis István PhD egyetemi docens  TritonLife Róbert Magánkórház

Kocsis Pharma logo.jpg
trimus_logo2.gif
Logo_A4_RGB_300dpi-comp304660.webp
Promama-215x300.jpg
bottom of page