Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaink!

 

Alig kezdődött el az új év, de máris tele vagyunk izgalmas programokkal. Mindenki igénye szerint választhat a kínálatból.

 

Mindenekelőtt az évi szokásos MAOT konferenciájára hívnánk fel a figyelmet, amelyet összekötünk egy nagyobb nemzetközi eseménnyel, nevezetesen az ECIM 9. Világkongresszussal (Európai Integrativ Medicina) 2016. szeptember 9-10-11-én. 

Az Európai Integratív Medicina Társaság – melynek a MAOT is tagja évek óta – nekünk adta a jogot az idei nemzetközi kongresszusa megszervezésére, melynek munkái előrehaladottak, már jelentkezni is lehet rá, érdeklődők sokasága jelzi az esemény jelentőségét.

 

A MAOT rendezvény idén 1 napos lesz, de beleillesztve a Világkongresszus esemény-naptárába, ezzel szeretnénk lehetőséget adni a MAOT kongresszus résztvevőinek többi parallel értékes előadás látogatására is. Így a MAOT magyar nyelvű rendezvénye is helyet kap ezen konferencia angol nyelvű előadásai között, egy külön szinten, de természetesen a MAOT regisztrált tagjai látogathatják a nemzetközi rendezvényt is, igen kedvező „hazai” áron! Minél több előadást várunk, ezzel is erősítve szakmánk elismertségét és megismerését. Idén is lesz “fiatal előadói díj” a tavalyi évhez hasonlóan.

 

Miután a rendezvény Budapesten lesz az Aquaword Resort Budapest Hotelben, így egy kis kikapcsolódásra is lehetőség nyílik a sok információ, előadás, ismerkedés és beszélgetés mellett.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megállapodnunk az European Journal of Integrative Medicine lappal, mely impact faktorral rendelkezik, az angol nyelvű absztraktok megjelentetése ügyében is, ami sokat jelent a PhD hallgatók és a kutatók részére is.

 

2008-volt az utolsó nagy alkalom egy komoly világkongresszust idehozni (ICMART 2008), most ez is egy nagy lehetőség, hogy meghallgathassuk Omura professzort újabb kutatásairól, vagy akár más témában is több világhírű előadót. Pre-kongresszusi ajándék a Bi-Digital-O Ring Symposium pénteki és szombati napon kerül megrendezésre, workshoppal.

Weblap: www.ecim2016budapest.com

 

Minden tagunknak eredményes és sikeres évet kívánunk a MAJOM évének jegyében, valamint szeretettel várunk mindenkit az idei MAOT-ECIM kongresszuson!

 

Üdvözlettel, 

Prof. Dr. Hegyi Gabriella elnök és Dr. Csiszár Róbert főtitkár