top of page

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

 

 

Az MNT Délkelet-magyarországi Szakcsoportjának soron következő tudományos ülésére nagy szeretettel hívunk meg minden érdeklődőt Tisza fővárosába, Szolnokra.

A kongresszus a Tiszaligetben a sport- és tudomány gyönyörű zöld övezetében kerül megrendezésre. Az elmúlt évek magyar bajnok kosár- és vízilabdázói és a Pallas Athene Egyetem Szolnoki Campusa öleli körbe a minden igényt kielégítő Garden Hotelt, a kongresszus színhelyét, ahol számos wellness szolgáltatás és kitűnő gasztronómiai kínálat teszi kellemesebbé az értekezlet résztvevőinek jó közérzetét és reméljük tudományos értelemben is hasznos időtöltését szeretett városunkban.

Az általunk szervezett regionális kongresszust a szakmai referálókon túl elsősorban a fiatal kollégáink bemutatására és szereplésük lehetőségeként szolgál. Az előadások megvitatása  egymástól történő tanulása igen hasznos eszmecsere, segítség a mindennapi munkában. Itt a lehetőség az érdeklődést felkeltő témák megvitatására és eltérő nézetek ütköztetésére.

Egymástól tanulni és tapasztalatokat átadni a gyógyítás sikeressége szempontjából is igen hasznos és fontos dolog. Lehetőség a kapcsolatok, barátságok elmélyítésére és testi-lelki feltöltődésre.

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

Szülészet-Nőgyógyászati Osztálya

 

 

                                                                                                          Prof. Dr. Mosonyi Attila

                                                                                                                 c. egyetemi tanár
                                                                                                              osztályvezető főorvos

 

Kiállítók
bottom of page