top of page

KEDVES LÁBGYÓGYÁSZAT IRÁNT ÉRDEKLŐDŐK, TISZTELT KOLLÉGÁK, SZAKDOLGOZÓ MUNKATÁRSAK!

 

Nagy szeretettel hívunk mindenkit a Hűség Városába a 2015. november 27-28. között sorra kerülő Magyar Podiátriai és Lábsebészeti Társaság XIX. Vándorgyűlésére és Workshopra.

 

Ritkán adatott meg eddig, hogy a Soproni Gyógyközpont Traumatológiai Osztálya kongresszusi házigazdaként köszönthessen vendégeket a több mint 700 éves városban. Ezért is kívánunk mindent megtenni, a bizonyítás vágyából eredően is, hogy emlékezetes, s talán rendhagyó programot kínáljunk résztvevőknek a Lőverek egyik legszebb szállodájában.

 

Ahogy a sokáig kétnyelvű város híd volt korábban a Nyugat felé, így egy újító szándékú tematikus előrendezvénnyel kívánunk ismeretet "importálni" külföldi lábsebész kollégák segítségével. Az idei tematika Czipri Mátyás dr. közreműködésével a felnőttkori lapos láb lesz, reméljük, sok kollega aktív részvételével.

 

Persze nem csupán a korszerű lábsebészeti témák, hanem a jó soproni borok, zenei és kulturális élmények, az ódon belváros titkait feltáró andalgás és sok más meglepetés is ajánlataink között szerepel.

 

Kérem, jöjjenek Sopronba, szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

 

        Dr. Halmai Vilmos               Dr. Sztancs György                Dr. Szokoly Miklós                 Prof. Dr. Nemes György

    a vándorgyűlés elnöke          osztályvezető főorvos                a MPLT elnöke               a MPLT alapító, örökös elnöke

KIÁLLÍTÓK

bottom of page