top of page

MEGHÍVÓ

 

2021. november 26-27-én tartjuk a Magyar Podiátriai, Boka- és Lábsebészeti Társaság akkreditált, XXIV. és XXV., a tavaly elmaradt és ez évben összevont jubileumi Tudományos ülését, az „ország közepén”, Cegléden, a Hotel Aquarell**** -ben, melyre minden, a lábsebészet és podiátria iránt érdeklődőt szeretettel meghívunk, várunk.

A lábsebészet ma már az ortopédia-traumatológia önálló területe.  Speciális vizsgáló módszerek, a műtétek széles skálája, új műszerek, járás és terhelés mérő eszközök, továbbá e területen képzett orvosok, szakemberek, podiáterek, pedikűrösök, diplomás szakdolgozók, lábápoló asszisztensek stb., szükségesek korszerű műveléséhez. Ismét várjuk előadók jelentkezését. Lehetőséget kínálunk korlátozott mértékben a témakörökhöz illeszkedő cégelőadások tartására is. Bízunk benne, hogy a COVID-19 már nem okoz fennakadást a konferencia idején!

A tervezett témakörök:

 

1. Lágyrész és csontsérülések, amputációk, diagnosztika.(Gyermek és felnőtt korban, küllő és fűnyíró típusos sérülések, utókezelés.)

2. Sportsérülések, sportkárosodások.

3. Boka és láb nem traumás elváltozások műtéti és konzervatív kezelése. Fejlődési rendellenességek.  Helyreállító és plasztikai beavatkozások.

4. Rendszerbetegségek megjelenése a lábon (diabetes, ér és nyirokeredetű keringészavar, reuma, köszvény, nehezen gyógyuló sebek korszerű kezelése, köröm és bőrgomba, stb.)

5. Varia.

 

A Tudományos ülés orvosok részére akkreditálva lett, 32 kreditponttal az SE-TK/2021.II./00372 és nyilvántartási számon, illetve szakdolgozók részére 16 pont jár.

 

Tájékoztatjuk az előadásra jelentkezőket, hogy kredit pontot, mint előadók, és mint résztvevők is kaphatnak. Felhívjuk a visszatérő résztvevőinket, hogy a Hotel a felújított 4 sz. autóút felől rövidebb, úton is megközelíthető!

Kollegiális üdvözlettel a Szervezőbizottság nevében:

                                  Prof. Dr. Szokoly Miklós                      Prof. Dr. Nemes György

                                       a MPLT elnöke                         a MPLT alapító, örökös elnöke

Batz.jpg

KIÁLLÍTÓK

podiart.jpg
Háttér nélküli logó.png
perozin_logo.png
Mölnlycke logó.jpg
Hartmann.png
Ergo-Prevent.jpg
Unico.jpg
bottom of page