top of page

FELHÍVÁS

Tisztelt Kollégák!

 

2023. június 01-03. között Hajdúszoboszlón kerül megrendezésre a Magyar Nőorvos Társaság Cervixpathologiai Szekciójának XXIV. Kongresszusa és Továbbképző ülése. A rendezvény nagy múltra tekint vissza és hosszú évekre visszamenően nagy népszerűségnek örvend. Idei rendezvényünk különlegessége, hogy a COVID pandémia miatt a kétévente megrendezésre kerülő összejövetel elmaradt, így ezévben 4 év kihagyás után rendezzük meg.

 

Hagyományainkhoz híven, célunk a nőgyógyászati onkológia legújabb eredményeinek bemutatása interdiszciplináris fórum keretein belül, felvállalva a továbbképzés feladatait is. Emellett olyan aktuális problémák megvitatására is sor kerül, mint a méhnyakrák primer és szekunder prevenciója, annak jelenlegi hazai helyzete és megújításának lehetőségei. Témáink közé tartozik még a molekuláris diagnosztikai módszerek és az ezekhez kapcsolódó új terápiás lehetőségek bemutatása, azok napi terápiás rutinba való beépítése, a lehetőségek legteljesebb kiaknázása céljából. Mindezek mellett rendhagyó programokkal várjuk a kedves résztvevőket, mely rendezvény egyben kellemes kikapcsolódást is garantál a méltán híres hajdúszoboszlói környezetben.

 

A résztvevők számára kreditpont szerzési lehetőséget is biztosít, szakorvosoknak 24 pontot, szakdolgozóknak 12 pontot. A rendezvénnyel kapcsolatos információkat megtalálják a kongresszusi értesítőben megjelölt elérhetőségeken.

 

A Cervixpahtologiai Szekció elnökeként, és a helyi szervezőbizottság vezetőjeként bízom benne, hogy méltó́ házigazdái leszünk társaságunk XXIV. Tudományos és Továbbképző Ülésének.

Dr. Krasznai Zoárd PhD, Med. Habil.

Debreceni Egyetem Klinikai Központ,

Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója

MNT CPS elnöke

Kiállítók, támogatók:

bottom of page